Bloomon

Niets zo fijn als een mooi boeketje bloemen in huis. Ze fleuren elk interieur op, vullen de kamer met een heerlijke geur én zijn gewoon ook heel mooi. Zelf ben ik heel slecht in het kopen van bloemen. Ik vergeet ze steevast op mijn boodschappenlijstje te zetten en de bloemen van de lokale bloemist vallen vaak niet in de smaak: te mainstream… 🙂

Ik was dan ook dolgelukkig toen ik Bloomon ontdekte. Bloomon levert bloemen aan huis, hoe makkelijk is dat?! De boeketten komen in drie maten (small, medium en large) en bestaan uit zorgvuldig geselecteerde bloemen. De bloemen hebben een langere levensduur dan de exemplaren die u bij de bloemist of in de supermarkt vindt, omdat ze rechtstreeks van de kweker naar de  klant gaan. Geen bloemen die al enkele dagen in water staan, maar vérse boeketten.

IMG_8072
De bloemen!

Bloomonbloemen bestellen kan wekelijks, tweewekelijks of maandelijks.  Op voorhand beslissen wanneer het een boeketje arriveert en bestellingen annuleren of onderbreken is gelukkig heel makkelijk. Gaat u op vakantie? Dan gaat uw Bloomon-abonnement simpelweg òòk even met vakantie. Bloomon stuurt een dag op voorhand een sms’je met de uren waarop de bloemen geleverd worden. Niet thuis? Het boeket wordt dan even aan de goede zorgen van uw buren toevertrouwd.

Ook leuk: op de Bloomonblog leest u wekelijks welke bloemen er in het boeket zitten en waar deze bloemen voor staan. Sweet Fortune-roosjes voor meer geluk bijvoorbeeld, dat is toch héél schattig? :- )

Tenslotte organiseert Bloomon regelmatig workshops – bloemschikken is niet langer voor de bejaarden dezer wereld! Leren over hoe de bloemen het mooist in hun vaasje kunnen staan is echt heel handig en superleuk!

schermafbeelding-2017-06-21-om-09-51-08.png
Druk in de weer met bloemschikken tijdens de Bloomon workshop.

En u, wordt u ook zo blij van een mooie bos bloemen?

/Amber

 

Eén reactie op “Bloomon”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: