Dagen zonder vlees – Dagboek van een carnivoor (5)

Ondertussen zijn we dik over de helft van de 40 vleesloze dagen. Nog twee weken en er mogen weer vleesjes en visjes in de winkelkar! Het voelt onderhand echter alsof het vleesloze leven een vanzelfsprekendheid geworden is.

Maandag zocht ik naar een veggie gerechtje op de kaart van een doorsnee brasserie in Tongeren. Uiteindelijk werd het een croque Hawaii zonder hesp. Niets speciaals, wel lekker. Verder testte ik deze week ook de veggieballetjes van de versafdeling van de BioPlanet (die met wortel) en de quiches (Marrokaanse quiche en eentje met appel en geitenkaas), allemaal zeer lekker.

IMG_3342
Tongerse Croque Hawaii zonder hesp!

Ander hoogtepuntje van deze week was een picknick onder de maartse lentezon. Denk witte wijn, olijfjes, zongedroogde tomaatjes, tapenade, hummus en ander veggievriendelijk lekkers! En wie zon zegt zegt ijsjes, toch?!

img_3243.jpg
Witte wijn in bekers 😉

Op het einde van de week verscheen ik eindelijk zelf eens in de keuken! Al kan je pizzadeeg uitrollen en er wat verschillende groenten (paprika, champignons, olijfjes)  opstrooien niet echt koken noemen. Ach ja. :- )

De week werd afgesloten met de beste veggie sushi ooit. Inclusief een potje heerlijke zeerwiersla!

Tot volgende week!

/Amber

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: