Nieuwjaarsoutfit

Nu kerstmis achter de rug is, is het tijd om volop te focussen op die vòlgende feestdag: oudjaar! Hapjes en champagne om het nieuwe jaar in te luiden: check! Tickets voor een hip feestje: check! Maar wat doe je in godsnaam aan als je bankrekening integraal is gepluimd door het kerstcadeautjes kopen? Wel, het antwoord is simpel: ge trekt iets uit uw kast.

Persoonlijk vind ik dat oudjaar speciaal genoeg is om een nieuwe outfit te verdienen, of op z’n minst een outfit die ik nog niet tot vervelens toe heb aangehad. Ook moet de outfit aan bepaalde voorwaarden voldoen: het mag niet te warm zijn (ge wilt u niet doodzweten tijdens het dansen), het moet classy maar sexy zijn (zeker als ge indruk wilt maken op de plaatselijke hottie) en tenslotte moet het comfortabel genoeg zijn om een hele nacht in te shaken.

Op zoek naar een outfit die aan al deze eisen voldoet, had ik al meteen iets in gedachten: mijn Little Black Dress. Met zwart kan je namelijk nooit verkeerd doen én met zo’n simpele kleur en design kan je naar hartelust pimpen met accessoires! Dubbel check!

fullsizerender-4
Sneakers onder een feestjurk? Om beter te kunnen dansen natuurlijk!

De eerlijkheid gebiedt mij dan ook om toe te geven dat ik wél wat geld heb uitgegeven aan nieuwe accessoires, maar niet zoveel als een nieuw kleedje zou gekost hebben. Omdat het nieuwjaar is, vond ik een beetje (nadruk op béétje) blingbling wel okee. Daarom kocht ik een roze glittervestje en bijpassende kousen. Dito nagellak et voila, het simpele zwarte kleedje wordt een perfecte party-outfit!

Nu nog beslissen wat ik met mijn haar ga aanvangen… :- D

Hier heb ik al m’n nieuwjaarsessentials gekocht:

fullsizerender-5
Totaal verliefd op deze glitterkousen!

/Amber

 

 

 

Eén reactie op “Nieuwjaarsoutfit”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: